Video

 1. Step by Step - Kršić Patricija - New York, New York
 2. Megablast - Ferjančić Lana, Sarić Laura - Hej, smetaš mi
 3. Step by Step - Ritam Džungle
 4. Megablast - Bilać Klara - Tražim sreću
 5. Step by Step - Vurušić Helena, Pišonić Dorja - Kaput

Uvjeti korištenja


Opći uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja odnose se na kompletni sadržaj portala Rekreacija.hr i podliježe niže navedenim pravilima.

Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja, te se smatra da su pri korištenju sadržaja suglasni i u svakom trenutku upoznati s aktualni uvjetima portala Rekreacija.hr.

Rekreacija.hr portal

Portal Rekreacija.hr (u daljnjem tekstu: Rekreacija) u vlasništvu je tvrtke "Meta Studio d.o.o.", koja posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja. Svim posjetiteljima dozvoljeno je besplatno korištenje sadržaja Rekreacije ukoliko ne krše uvjete korištenja.
Rekreacija sve sadržaje objavljuje u dobroj namjeri, te ih koristite na vlastitu odgovornost i Rekreacija se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Autorska prava

Rekreacija polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, slikovne, audio materijale, programerski kod i baze podataka) i nije ih dozvoljeno kopirati, reproducirati ili koristiti u bilo koje komercijalne svrhe bez pismenog dopuštenja. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Rekreacije smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi. Rekreacija se izuzima od odgovornosti i/ili sudjelovanja u eventualnim sporovima u vezi s povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača na portalu.

Zaštita privatnosti

Pri korištenju portala, dužni ste osigurati potpunost, istinitost i točnost podataka koje dajete.
Rekreacija poštuje privatnost posjetilaca te će prikupljati podatke o identitetu osoba (ime, prezime, adresa, broj telefona ili e-mail) samo kada su ustupljeni dobrovoljno i koristiti ćemo ih kako bismo udovoljili vašim zahtjevima za informacijama. U svezi s tim, povremeno ćemo vaše osobne podatke koristiti kako bismo stupili u kontakt s vama. Rekreacija izričito izjavljuje da neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim navedenog, koristiti vaše osobne podatke niti ih prenositi trećoj strani baz vašeg dopuštenja. Korištenjem rubrike Oglasi suglasni ste da podaci/informacije koje ste predali budu dostupne na uvid svima koji su za njih zainteresirani, sukladno pravilima Rekreacije.

Isključenje iz uporabe portala

Rekreacija zadržava pravo isključiti iz daljnje uporabe portala onog korisnika koji na bilo koji način krši uvjete korištenja, ometa rad portala ili na bilo koji način vrijeđa prava korisnika i oglašivača. Isto tako, Rekreacija zadržava pravo isključenja korisnika koji zloupotrebljava objavljene podatke ili na bilo koji način neovlašteno koristi Rekreaciju.

Obavezujete se da nećete:

 • koristiti komunikacijske servise za bilo koji oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja, kao i junk maila, spama, lančanih pisama i piramidalnih shema.
 • ugrožavati, vrijeđati, maltretirati, obmanjivati ili na bilo koji drugi način povređivati prava drugih korisnika naših i oglašivačkih stranica.
 • lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane korisnika
 • distribuirati i objavljivati vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
 • kršiti bilo koji važeči zakon
 • kopirati sadržaj objavljen na portalu Rekreacija
 • lobirati oglašivača Rekreacije na oglašavanje na sličnim stranicama, ili u drugim medijima oglašavanja, na način da ih kontaktira na bilo koji način i nudi im svoje usluge
 • prikupljati, čuvati i objavljivati osobne podatke drugih posjetitelja portala i korisnika

Rekreacija, uz isključenje takvog korisnika, može zahtijevati naknadu za nastalu štetu ili izgubljenu dobit.

Registrirani korisnici

Registriranjem na Rekreacija.hr portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.
Rekreacija nije ni na koji način odgovorna za sadržaje koje objavljuju posjetitelji. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Rekreacija se ne može držati odgovornom za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Rekreacija zadržava pravo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.
Rekreacija ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran. Korisnik je dužan odmah prijaviti Rekreaciji neovlašteno korištenje njegovog accounta.

Poruke Rekreacije.hr-a i sponzora

Rekreacija može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti Rekreacije i sponzora.

Jamstvo

Rekreacija ne jamči:

 • potpunost, istinitost i točnost oglasa ili teksta u njima, kao ni kvalitetu, sigurnost i legalnost ponuđenih proizvoda i usluga.
 • da na stranicama neće biti pogrešaka i/ili da će funkcionirati bez prekida u svakom trenutku.
 • da će treća strana legalno koristiti stranice Rekreacije cijelo vrijeme.

Linkovi na vanjske stranice

Rekreacija sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala, koje objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornom za sadržaje izvan portala.

Sadržaj portala

Rekreacija je sačinjena tako da daje informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz sportske aktivnosti, tjelesnu spremnost i zdravlje. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih/sportskih savjeta ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda/sportova. Portal ne sadrži potpune sportske, medicinske ili nutritivne informacije i sačinjen je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu i  znanje sportskih, medicinskih ili nutricionističkih djelatnika.

Oglas

Pri predavanju oglasa na Rekreaciji, oglašivač dodjeljuje Rekreaciji pravo da odašilje informacije koje se odnose na proizvod. Rekreacija želi svojim korisnicima ponuditi kvalitetnu uslugu radi čega zadržava pravo da uređuje, izmjenjuje, briše ili ne objavi sve oglase koji ne udovoljavaju slijedećim kriterijima:

 • dupli oglas (oglašavanje istog proizvoda ili usluga više puta ili pod izmjenjenim uvjetima)
 • nepotpuna i/ili neispravna cijena i/ili opis proizvoda/usluge
 • kršenje autorskih i/ili drugih prava intelektualnog vlasništva
 • diskriminirajući ili zakonom nedopušteni oglasi
 • cilj oglasa promovirati poduzeće, direktno ili indirektno
 • oglašavanje lijekova, ukradenih predmeta i ostalih predmeta čija prodaja predstavlja kršenje zakonskih propisa
 • oglas sadrži više proizvoda ili usluga

Oglašivač je suglasan:

 • dati točne podatke
 • sve informacije i fotografije nakon transfera podataka na Rekreaciji postaju vlasništvo Rekreacije
 • ne odašiljati skrivene ili kodirane poruke
 • osobe na održavanju Rekreacije kao i vlasnici nisu odgovorni za štete koje mogu nastupiti radi pogrešaka koje su moguće pri automatskoj obradi podataka ili prikazu podataka.

Korisnici su suglasni da se svi kontakti odvijaju isključivo na njihov rizik i prihvaćaju da Rekreacija nema odgovornost ili obveze za bilo kakve štetne posljedice koje nastanu djelovanjem korisnika. Rekreacija ne sudjeluje niti u jednom dijelu prodaje predmeta osim u smislu pružanja usluge kao mjesta za trgovinu. Rekreacija ne sudjeluje niti u jednoj transakciji između korisnika, odnosno prodaja se odvija isključivo između prodavača i kupca. Rekreacija može iz usluge postavit oglas u ime prodavača, ali ne sudjeluje u prodaji.

Rekreacija ne jamči za predmete prikazane ili prodane na portalu niti prihvaća odgovornost za točnost/istinitost podataka kao i vlasništvo na bilo kojim predmetom.

Modificiranje i promjene pravila

Rekreacija zadržava pravo da bez najave promjeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Rekreacija može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Rekreaciji smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

 

+ Pogledaj kompletnu listu sportova

Move Week 2015 / NowWeMove

Rekreacija.hr ključni Move agent 2015.
 1. „Roses Open“ – mjesto gdje se okupljaju svi zaljubljenici u odbojku na pijesku

  „Roses Open“ – mjesto gdje se okupljaju svi zaljubljenici u odbojku na pijesku

 2. Roses Open 2016.

  Roses Open 2016.

 1. Tema broja:

  Kettlebell

 2. Stručni članak:

  Trening s girjama

 3. Što vam je potrebno:

  Oprema za trening

 4. Gdje vježbati:

  Kettlebell Klub Sparta

Video

 1. Step by Step - Kršić Patricija - New York, New York
 2. Megablast - Ferjančić Lana, Sarić Laura - Hej, smetaš mi
 3. Step by Step - Ritam Džungle
 4. Megablast - Bilać Klara - Tražim sreću
 5. Step by Step - Vurušić Helena, Pišonić Dorja - Kaput

Rekreacija.hr Vijesti

 1. Svjetski dan Tai chi chuana i chi kunga
 2. Novosti iz Medosporta
 3. #yogazamene niz
 4. "Nordic walking – healthy living"
 5. Baci oko na Čačkalicu!
 6. Sretna Nova 2019!
 7. Sretan i blagoslovljen Božić!
 8. Zimski dječji kamp Medosport
 9. Za sve koji vole ples, glazbu i dobar ritam
 10. Sportske povrede