Video

 1. Step by Step - Kršić Patricija - New York, New York
 2. Megablast - Ferjančić Lana, Sarić Laura - Hej, smetaš mi
 3. Step by Step - Ritam Džungle
 4. Megablast - Bilać Klara - Tražim sreću
 5. Step by Step - Vurušić Helena, Pišonić Dorja - Kaput

Profili pomoć


Rekreaktivnosti

Rekreaktivnost je Vaš zid na kojem se prikazuje svaka nova objava vijesti, kalendara događanja ili blogova od sportskih centara koje ste označili kao Vaše omiljene centre. Namjena ovog zida je da na jednom mjestu prikazuje sve nove aktivnosti Vaših omiljenih centara kako bi pravovremeno dobili informaciju koja bi Vas mogla interesirati. Da bi se informacije u Vašim rekreaktivnostima pojavljivale potrebno je u rubrici ''Članstva'' ili ''Omiljeni centri i trgovine'' označiti centre koje želite pratiti.

Info

Da biste Vaš info uredili ili nadopunili novim informacijama o sebi kliknite na ''uredi svoj info'' u donjem desnom kutu. U ponuđenim rubrikama napišite nešto o sebi. Imajte na umu da je ovo Vaš sportski osobni karton u kojem se nalaze Vaše sportske aktivnosti, sportski  ineteresi i Vaši prijatelji. Nakon nadopune ne zaboravite spremiti unesene promjene.

Članstva

U rubrici Članstva nalazi se popis klubova u kojima trenirate ili vježbate. Da bi postali član nekog centra potrebno je poslati ''zahtjev za članstvom'' koji se nalazi na stranici samog centra. Članom centra postajete tek nakon što centar odobri Vaše članstvo.

Omiljeni centri i trgovine

Ako ne trenirate u nekom centru i niste njihov član a želite pratiti i njihove aktivnosti, potrebno je u meniju centra ili kluba pritisnuti ''Prati aktivnosti''. Svaka nova objavljena vijest ili neka druga aktivnost od odabranog centra prikazivat će se na Vašim Rekreaktivnostima. Na isti način možete odabrati i trgovinu opremom. Ovo je posebno korisno ukoliko želite saznati primjerice, kada je u prodaji najnoviji model tenisica ili je rasprodaja u tijeku.

Recenzije

Ovdje se nalaze sve Vaše recenzije koje ste napisali o centrima, objavljenim vijestima ili magazinskim brojevima. Napišite recenziju. Ocijeniti možete i trgovine ili sportsku opremu.
Na samom vrhu svakog centra ili vijesti nalazi se gumb Recenzije. U ponuđenim poljima napišite naslov recenzije i tekst, dajte ocjenu i u donjem desnom kutu pritisnite ''pošalji recenziju''. Ukoliko želite pratiti dali je i netko drugi napisao recenziju pritisnite ''Obavijesti me o novim recenzijama''.

Komentari

Popis svih Vaših komentara na jednom mjestu. Da biste komentirali centar, vijest ili neki drugi sadržaj, kliknite na gumb ''Komentari'' na samom vrhu centra ili vijesti. U ponuđenom polju napišite svoj komentar i u donjem desnom kutu pritisnite ''pošalji komentar''. Ukoliko želite pratiti komentare od drugih korisnika pritisnite ''Obavijesti me o novim komentarima''. Imajte na umu da bi pozitivni ili negativni komentari trebali biti korisni svima na portalu. Komentari nisu obavezni, putem njih možete se dodatno informirati o nekom centru ili proizvodu koji Vas interesira.

Omiljeni članci

Da bi napravili listu svojih omiljenih članaka potrebno je pritisnuti gumb ''Sviđa mi se'' koji se nalazi u donjem lijevom kutu svih tekstova na portalu. Pod člancima se smatraju vijesti i tekstovi iz magazinskih brojeva. Pritiskom na gumb pretvara se u ''Ne sviđa mi se više'' koji možete pritisnuti ukoliko želite obrisati članak s Vašeg popisa.

Omiljeni profili

Pronađite prijatelje ili sportaše koje želite staviti u Vaše omiljene profile. Na zidu svakog registriranog korisnika nalazi se gumb ''Dodaj u omiljene profile''. Aktivacijom gumba dodali ste osobu u Vaš popis koju uvijek možete ukloniti. Napravite popis omiljenih profila i pratite njihove aktivnosti ili se jednostavno dogovarajte za treninge.

Promijeni sliku profila

Da bi dodali sliku sa svog kompjutera kliknite na ikonu ''Promijeni sliku profila'' ili ''podigni sliku'' te u novootvorenom prozoru kliknite na Browse gumb i navigirajte na Vašem kompjuteru do željene slike. Nakon što ste odabrali sliku stisnite gumb „Umetni“ i time je upload slike završen.

Uredi profil

Svoj profil uređujete klikom na gumb ''Uredi profil''. U ponuđenim rubrikama napišite nešto o sebi ili izmjenite i nadopunite informacije koje ste već prije napisali o sebi.

Postavke profila

Ukoliko želite promijeniti Vaše korisničko ime, e-mail ili lozinku, kliknite na ''Postavke profila'' pri samom dnu Vašeg menija. U ponuđenim rubrikama unesite i spremite promjene. Ova opcija je posebno korisna ukoliko je netko vidio Vašu lozinku kojom se prijavljujete na stranicu.

Poruke

Na samom dnu Vašeg menija nalazi se gumb ''Poruke''. Klikom na njega otvara se Vaš ''sandučić'' u kojem stoje Vaše pristigle i nepročitane poruke. Ukoliko želite napisati novu poruku kliknite na gumb ''Sastavi poruku'', unesite naslov, označite centre ili osobe kojima šaljete poruk, zatim unesite sadržaj i pritisnite gumb ''Pošalji''.
Poruke koje ste dobili ili poslali automatski se sortiraju u ''Pristigle'' ili ''Poslane''. Ponuđena je i opcija prikaza izlistavanja poruka koje želite vidjeti. Poruke možete brisati označavanjem kvadratića pored samog naslova poruke i klikom na ''Obriši označene poruke''.

 

+ Pogledaj kompletnu listu sportova

Move Week 2015 / NowWeMove

Rekreacija.hr ključni Move agent 2015.
 1. „Roses Open“ – mjesto gdje se okupljaju svi zaljubljenici u odbojku na pijesku

  „Roses Open“ – mjesto gdje se okupljaju svi zaljubljenici u odbojku na pijesku

 2. Roses Open 2016.

  Roses Open 2016.

 1. Tema broja:

  Kettlebell

 2. Stručni članak:

  Trening s girjama

 3. Što vam je potrebno:

  Oprema za trening

 4. Gdje vježbati:

  Kettlebell Klub Sparta

Video

 1. Step by Step - Kršić Patricija - New York, New York
 2. Megablast - Ferjančić Lana, Sarić Laura - Hej, smetaš mi
 3. Step by Step - Ritam Džungle
 4. Megablast - Bilać Klara - Tražim sreću
 5. Step by Step - Vurušić Helena, Pišonić Dorja - Kaput

Rekreacija.hr Vijesti

 1. Sretna Nova 2019!
 2. Sretan i blagoslovljen Božić!
 3. Zimski dječji kamp Medosport
 4. Redovno tjelesno vježbanje
 5. #yogazamene niz
 6. Za sve koji vole ples, glazbu i dobar ritam
 7. Sportske povrede
 8. Besplatni ljetni programi 2018.
 9. Medosport vas i ove godine poziva na nezaboravno druženje!
 10. Najava Svjetski dan sporta 26.05.2018.